94887
Book
In basket
"Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat: zalet domowego suszenia żywności; mechanizmu działania dehydratora; wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych; zasad bezpieczeństwa żywnościowego; metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów; produktów najlepiej nadających się do suszenia; czynników wpływających na czas suszenia żywności; sposobów przygotowywania żywności do suszenia; przechowywania wysuszonych produktów. " [Lubimy czytać.pl]
Availability:
Czytelnia dla dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
General note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again